Green Factory Montenegro je centar za pejzažnu arhitekturu i spoljašnje uređenje. Pružamo kompletnu uslugu počev od izrade projekta, nabavke i uvoza dekorativnih biljaka sve do sadnje i profesionalnog održavanja.

KLIJENTI2

KLIJENTI

Naši klijenti su među najvećim stranim investitorima u Crnoj Gori uključujući Adriatic Marinas (Porto Montenegro), Lustica Bay, Strabag, Besix, CRBC, itd. Green Factory radi i sa crnogorskim firmama i privatnim investitorima.

SADNICE2

PARTNERI

Radimo sa najpoznatijim proizvođačima uz Italije kako bi omogućili najširi izbor sadnica, takozvana “prima scelta”, tj. A klasa, pripremljene po relevantnim međunarodnim standardima kvaliteta

DIZAJN2

DIZAJN

Možemo da ponudimo širok spektar usluga iz oblasti dizajna, od kreiranja pejzaža do formalnih bašti italijanskog stila, od velikih parkova do malih bašti. Međunarodno iskustvo koje Green Factory crpi od naših partnera omogućava nam da dizajniramo i implementiramo bašte u bilo kojim klimatskim i uslovima terena, u skladu sa potrebama klijenta.

IZVODJENJE2

IZVOĐENJE

U saradnji sa iskusnim i tehnički dobro obrazovanim stručnjacima interpretiramo projekat i sarađujemo sa stručnom službom klijenta kako bi uspješno implementirali projekat. Stručni i specijalno obučeni baštovani sa godinama iskustva na velikim gradilištima spremni su da riješe bilo kakve neočekivane poteškoće.